miércoles, 16 de marzo de 2016

Tordera estrenarà una àrea de servei d'autocaravanes a l'entorn del parc Prudenci Bertrana

NOTES DE PREMSA
Estada autocaravanesAmb la voluntat de donar a conèixer el territori de Tordera i atraure visitants de forma respectuosa amb l'entorn, l'Ajuntament posarà en marxa la propera setmana, coincidint amb la Fira Merca del Ram, una àrea d'autocaravanes. La nova àrea, situada entorn el Parc Prudenci Bertrana, a l'illa de la Tordera, pretén convertir-se en una estada referent per un tipus de turisme que es troba en constant creixement.
Aprofitant la ubicació geogràfica entre la Costa Brava, el Montseny i Barcelona ciutat, l'Ajuntament pretén amb aquesta acció potenciar el turisme de qualitat al nostre municipi.
La instal·lació consisteix en una zona reservada per a la parada de d'autocaravanes, amb els serveis necessaris per a l´estada (serveis, aigua i buidatge, plànols del municipi i de l'entorn..) amb una aturada màxima de 48 hores.
La posada en marxa d´aquesta nova instal·lació s'emmarca en la nova orientació de la Fira Mercat del Ram i encaixa amb les línies estratègiques que planteja el govern municipal, per les que es busca aprofitar de forma concreta i efectiva diferents potencialitats de Tordera.

GPS N 41º42'18,81 E 2º43'06,72

No hay comentarios:

Publicar un comentario